Superr Girll


Merapu
Monday, November 26, 2012 | 7:25 AM | 0 Words
Hai Assalamualaikum :)



k gambar ni takde motif 

hoii,orang di sana. hmm, aku taktahu nak tulis apa memalam ni -,- aku ingat nak merepek dua tiga perenggan. cehh,kerek macam ada orang nak baca. hm, boring ahh cuti kali ni. abang abang dengan study dia,abah ibu dengan kerja mereka. erghh. barulah aku apa kepentingan bila abang ada dekat rumah. hmm, dah berapa hari tak keluar *tolong baling hanger dekat saya* haha,aku baru keluar semalam. yelaaaaa yelaaaa. aku pergi jamuan/birthday party si anak buahku. haha, congrates abang yang sebab dapat 5A dalam Upsr. haha, Upsr baru, kau takyah nak berlagak. makanan dia sedap ;) anyway,aku bukannya rapat pun dengan dia. k dah stop.


About Saps. erkk menatang apakah itu? kangroo kah? gajah kah? ohh, disangkal sama sekali pendapat anda tu. haritu pada petang yang hening disertai hujan renyai-renyai ditambah pula dengan angin yang sepo-sepoi bahasa. haha, habislah aku cikgu Bm baling penyapu. yang mana objek yang mana predikat pun aku taktau. by the way,terima kasih cikgu kerana telah mendidik saya menjadi insan yang berguna seperti sekarang ini ;) Bm pun dapat markah cukup-cukup makan, tapi ALHAMDULILLAH :) eh,apa yang aku merepak merepuk? sampai satu perenggan pulak tu. apakah?


K next story, akculi,aku sedih. ahh! takboleh cerita sebab apa :( it's my personal problem. so frust you know? memanglah you don't know because i don't tell you lagi *Omg broken broken* takpelah. Kak Lisa Sughihani kan dah cakap, ''Pasghah itu ikhlas, Ghedo itu Menyeghah'' k dahlah. i lazy lah cerita-cerita macam ni. hek hek *gelak manja* ohhhhh~ aku takde idea dah ni. i'm sorry. hahaha, bla bla bla. membebel je aku dari tadi.


Huarghhhhhhhhh~ mengantuk. i sleep first. you second. can? can? can? haha. aku rindu lah nak pakai tutup mata tu. syem bagi benda tu. alaaaaa,tapi benda tu dah hilang time aku tidur. bangun-bangun dah hilang. mengucap panjang~~~~~~~ hmm,nanti aku cari balik k? tskk tskkk tskkkkkk *nangis nak ada orang pujuk* okaylah. dah panjang dah ni. dah menepati cita-cita aku untuk buat dua tiga perenggan. okay? okay? okay? hahahahaha. nanti bila-bila aku sambung untuk next entry. hahaha. taksabarnya. esok kalau rajin aku buat ahhh. tapi taktau nak buat pasai apa. haha. dahlah~


Bye,Wasalam.
Amira Rockersss

-Past- | -New-




k gambar ni takde motif 

hoii,orang di sana. hmm, aku taktahu nak tulis apa memalam ni -,- aku ingat nak merepek dua tiga perenggan. cehh,kerek macam ada orang nak baca. hm, boring ahh cuti kali ni. abang abang dengan study dia,abah ibu dengan kerja mereka. erghh. barulah aku apa kepentingan bila abang ada dekat rumah. hmm, dah berapa hari tak keluar *tolong baling hanger dekat saya* haha,aku baru keluar semalam. yelaaaaa yelaaaa. aku pergi jamuan/birthday party si anak buahku. haha, congrates abang yang sebab dapat 5A dalam Upsr. haha, Upsr baru, kau takyah nak berlagak. makanan dia sedap ;) anyway,aku bukannya rapat pun dengan dia. k dah stop.


About Saps. erkk menatang apakah itu? kangroo kah? gajah kah? ohh, disangkal sama sekali pendapat anda tu. haritu pada petang yang hening disertai hujan renyai-renyai ditambah pula dengan angin yang sepo-sepoi bahasa. haha, habislah aku cikgu Bm baling penyapu. yang mana objek yang mana predikat pun aku taktau. by the way,terima kasih cikgu kerana telah mendidik saya menjadi insan yang berguna seperti sekarang ini ;) Bm pun dapat markah cukup-cukup makan, tapi ALHAMDULILLAH :) eh,apa yang aku merepak merepuk? sampai satu perenggan pulak tu. apakah?


K next story, akculi,aku sedih. ahh! takboleh cerita sebab apa :( it's my personal problem. so frust you know? memanglah you don't know because i don't tell you lagi *Omg broken broken* takpelah. Kak Lisa Sughihani kan dah cakap, ''Pasghah itu ikhlas, Ghedo itu Menyeghah'' k dahlah. i lazy lah cerita-cerita macam ni. hek hek *gelak manja* ohhhhh~ aku takde idea dah ni. i'm sorry. hahaha, bla bla bla. membebel je aku dari tadi.


Huarghhhhhhhhh~ mengantuk. i sleep first. you second. can? can? can? haha. aku rindu lah nak pakai tutup mata tu. syem bagi benda tu. alaaaaa,tapi benda tu dah hilang time aku tidur. bangun-bangun dah hilang. mengucap panjang~~~~~~~ hmm,nanti aku cari balik k? tskk tskkk tskkkkkk *nangis nak ada orang pujuk* okaylah. dah panjang dah ni. dah menepati cita-cita aku untuk buat dua tiga perenggan. okay? okay? okay? hahahahaha. nanti bila-bila aku sambung untuk next entry. hahaha. taksabarnya. esok kalau rajin aku buat ahhh. tapi taktau nak buat pasai apa. haha. dahlah~


Bye,Wasalam.
Amira Rockersss

-Past- | -New-